Tuesday, April 12, 2016

TNPSC GROUP 2 Question Paper Download

Ques.7) The hijackers of IC 814 landed in Afghanistan demanded the release of Maulana Masood Azhar and others. reference –> ncert books 6th to 10th standard to download …click here. TNPSC Group 2A Question Paper Model 1. The commission will issue the timely notifications whenever there is any vacancy

.

Click Here to Download TSPSC Group II Previous Question Paper1 for Paper IV. TSPSC Group II Previous Papers and Sample Papers Download:. ILAKKIYASIVASUBRAMANIAN.

. General Science; India’s Achievements in Science and Technology Environmental Issues; Disaster Management- Prevention and Mitigation Strategies.

© JobsResult.in: Admit Card Result Govt Job Notifications 2016 2016

Q 1 – GRAND CENTRAL TERMINAL, PARK AVENUE, NEW YORK IS THE WORLD’S?
A: largest railway station B: highest railway station
C: longest railway station D: None of the above
Answer : A
Q 2 – FOR WHICH OF THE FOLLOWING DISCIPLINES IS NOBEL PRIZE AWARDED??
A: Physics and Chemistry B: Physiology or Medicine
C: Literature, Peace and Economics D: All of the above
Answer : D
Q 3 – FFC MEANS FOR?
A: Foreign Finance Corporation B: Film Finance Corporation
C: Federation of Football Council D: None of the above
Answer : B
Q 4 – GALILEO WAS AN ITALIAN ASTRONOMER WHO?
A: developed the telescope B: discovered four satellites of Jupiter
C: discovered that the movement of pendulum produces a regular time measurement D: All of the above
Answer : D
Q 5 – GOLF PLAYER VIJAY SINGH BELONGS TO WHICH COUNTRY??
A: USA B: India
C: Fiji D: UK
Answer : C
Q 6 – FOR THE OLYMPICS AND WORLD TOURNAMENTS, THE DIMENSIONS OF BASKETBALL COURT ARE?
A: 27 m x 16 m B: 28 m x 16 m
C: 26 m x 14 m D: 28 m x 15 m
Answer : D
Q 7 – FEDERATION CUP, WORLD CUP, ALLYWYN INTERNATIONAL TROPHY AND CHALLENGE CUP ARE AWARDED TO WINNERS OF?
A: Volleyball B: Cricket
C: Basketball D: Tennis
Answer : A
Q 8 – GUWAHATI HIGH COURT IS THE JUDICATURE OF?
A: Nagaland B: Arunachal Pradesh
C: Kerala D: All of the above
Answer : D
Q 9 – FIRE TEMPLE IS THE PLACE OF WORSHIP OF WHICH OF THE FOLLOWING RELIGION?
A: Taoism B: Zoroastrianism (Parsi Religion)
C: Shintoism D: Judaism
Answer : B
Q 10 – FILM AND TV INSTITUTE OF INDIA IS LOCATED AT?
A: Perambur (Tamilnadu) B: Pimpri (Maharashtra)
C: Rajkot (Gujarat) D: Pune (Maharashtra)
Answer : D
. The objective type prelims test syllabus includes a single paper which will be given in two types.

It is not that easy to get TNPSC Group 2A question papers in Google..

tnpsc group 1 question paper with answers in tamil 2013.

Click here to download Syllabus and Exam pattern of TSPSC Group 2 Exam.. Issues of Development and Change. c)    1 November 1954.

TNPSC Sample Paper 2001 G1. Candidates if you are searching for TNPSC Group 2 Previous year Question Paper, then you are at right place.

why i love pakistan easy essay. Kcse english past papers. Ques.14) The Cuban child,who was repatriated from USA to Cuba is.


Tags : previous question papers,question paper,recruitment,latest govt jobs,govt notification,syllabus,model paper,sample paper,recruitments,old question paper,last year question paper,answer key,sample papers 2016 download,tnpsc group 4 exam,hall ticket,tnpscportal,tnpsc portal,tnpsc,tnpsc group4,tnpsc group2,group 2,tspsc group 2 syllabus,model papers 2016 download,tnpsc group 2nd questions & answer 2015,tnpsc group 2 exam model question paper & answer in tamil,tnpsc last years papers & answers 2015

No comments:

Post a Comment